Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi
Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi
Blog Article
UTTS'nin esenladığı otomatik done aktarımı ve emin şifreleme özellikleri, fiilletmemizin yakacak giderlerini elan aktif denetçi etmemize yardımcı olacak.
Done İşleme: Dolum sırasında elde edilen veriler, müntesip akaryakıt istasyonunda bulunan öteki UTTS cihazları aracılığıyla yargılama olarak aksiyonlenir ve merkezde depolanır.
Yakıt ittihaz işlemlemi tamamlandıktan sonrasında, düzenek fişi oluşturur ve kayıtlar çabucak UTTS merkezine iletilir.
Sistemin getirdiği gürlük enseışı, mahrukat tasarrufuna ve dolayısıyla karbon emisyonlarının azalmasına yardımda bulunabilir.
Akaryakıt tuzakımlarında Taşıt Tanılamama Sistemi, iş verimliliğini artırmanın taçı teselsül maliyet kontrolörünü tedariklemek ve hileli aksiyonlemleri dikilmek yerine ciddi bir çalışmalev üstlenir. TTS, her mutavassıtn akaryakıt istasyonunda yaptığı pazari kaydederek yakıt tüketimini izler ve kullanıcılar yürekin ödeme süreçlerini otomatikleştirir.
Mevcut sistemde, akaryakıt dolumu esnasında kompradorn plaka bilgisi istasyon görevlisi aracılığıyla manuel giriliyordu. Bu yöntemle sisteme ilgili sıfır plaka detayları girilerek usulsüz faturalar oluşturulabiliyordu.
Böylece sorunletmeler hem maliyetlerini gözden geçirebilir hem de mahrukat harcamalarını %100 şeffaflıkla uyma edebilir. Antrparantez check here Yakıtmatik Kart ile yapılan emeklemler sebebiyle kullanıcılar, şirket politikalarına tatminkâr yakıt harcamalarını güvenli bir şekilde bile gerçekleştirebilir.
Akaryakıt Taşıt Teşhisma Sistemi, bünyesine sağlam çok kullanım alanını dahil fiyat. Örneğin; akaryakıt istasyonlarında araçların plakaları evet da RFID cihazları sayesinde kendiliğinden olarak tanımlanmasıyla yakacak dolumu hızlı ve temassız bir şekilde gerçekleşir.
UTTS kurulumu muhtevain Hasılat İdaresi Başkanlığı aracılığıyla yetkilendirilmiş servis sağlayıcılarına başvurabilirsiniz. Yetkili servis listesine GİB’in resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Selen aktarımı mutavassıtn plakasını ödeme kaydedici cihazlar vasıtalığı ile bünyelır. Bu cihazlar kısaca YN Pompa ÖKC olarak da bilinir.
Yakıt Takibi: Dolum takkadak araç plakası ile yakıt pompası ortada eşleştirme konstrüksiyonlarak, yakacak dolum aksiyonlemleri müdrike olarak izlenir.
UTTS uygulamaya düzenındığında, akaryakıt satışı sırasında TTB’de kayıtlı taşıtın plaka bilgisi, ödeme kaydedici cihaza otomatik olarak aktarılacak. Bu sayede plaka bilgisinin elle girilmesi engellenmiş olacak.
Ulusal Taşıt Teşhisma check here Sistemi (UTTS), akaryakıt piyasasında rakiplik eşitliğini sağlamak ve kayıt dışı ekonomiyle savaş geçirmek amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir.
Vergi üstünlükı: Ticari araçların yakacak giderlerinin algı indirimlerinden yararlanarak muhasebeleştirilebilmesi için UTTS yararlanmaı zorunludur. Bu sayede, konuletmeler yakıt giderlerini resmi olarak belgeleyerek mevhibe avantajlarından more info faydalanabilir.